Αίθριος ο καιρός σε όλη την χώρα και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας - Ο καιρός την Παρασκευή 08/05/2020

2020-05-07

Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν την Παρασκευή στην χώρα μας με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Μόνο το απόγευμα και το βράδυ θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις στα βόρεια άνευ σημασίας.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Β-ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β κυρίως διευθύνσεις με την ένταση κατά τόπους στα κεντρικά και νότια να φτάνει τα 7 Μποφόρ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 6 έως 22 βαθμούς, στα δυτικά από 7 έως 23 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 23 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 12 έως 21 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας