Άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά και αίθριος καιρός - Ο καιρός την Κυριακή 11/04/2021

2021-04-10

Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε γενικές γραμμές σε όλη την χώρα την Κυριακή, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Λίγες αραιές νεφώσεις θα τις έχουμε μόνο στα δυτικά και τα βόρεια, λίγο πιο πυκνές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις, πιο εξασθενημένοι, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα διατηρηθούν αρκετά ισχυροί και θα φτάνουν κατά τόπους τα 7 Μποφόρ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 0 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 1 έως 19 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 3 έως 18 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 15 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ κυρίως διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν κυρίως διευθύνσεις μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας