Αραιές νεφώσεις και ηλιοφάνεια το Σάββατο - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 21-03-2020

2020-03-20

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται σε γενικές γραμμές το Σάββατο στην χώρα μας καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Λίγες αραιές νεφώσεις θα έχουμε κυρίως στα δυτικά οι οποίες αργά την νύχτα θα αυξηθούν. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις, ασθενείς με ένταση 3 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β κυρίως διευθύνσεις με ένταση μέχρι 5 Μποφόρ (στο βόρειο Αιγαίο από Ν διευθύνσεις με την ίδια ένταση).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 έως 19 βαθμούς, στα δυτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 6 έως 20 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 17 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό και λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας