Καλός ο καιρός την Κυριακή με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 27-10-2019

2019-10-26

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν την Κυριακή στην χώρα μας καθώς η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της ημέρας για τα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Δωδεκάνησα όπου προς το απόγευμα αναμένεται να συννεφιάσει και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και ίσως κάποια πρόσκαιρη καταιγίδα

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις αρκετά ισχυροί μέχρι 7Μπ

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά από 6 έως 27 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 27 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 4-5Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας