Καλός ο καιρός την Τρίτη - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 29-10-2019

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Τρίτη στην χώρα μας με λίγες αραιές νεφώσεις και πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο κεντρικό Ιόνιο και προς τα μεσάνυχτα υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. και στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά από 5 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 6 έως 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 10 έως 23 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας