Με καλό καιρό θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος την Δευτέρα 28-10-2019

2019-10-27

Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις την Δευτέρα στην χώρα μας αφού και πάλι η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Κάπως πιο αυξημένη συννεφιά αναμένεται στην Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μάλιστα στα Δωδεκάνησα νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις με ένταση 4-6Μπ. 

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά από 5 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 11 έως 22 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες γενικά διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας