ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 06/06/2016

2019-07-24

Με γενικά πολύ καλό καιρό θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στην χώρα μας με πολύ λίγες νεφώσεις στα κεντρικά ορεινά ηπειρωτικά καμίας απολύτως σημασίας. Εξαίρεση θα αποτελέσει η βορειοανατολική χώρα και συγκεκριμένα κυρίως το ανατολικό και πιθανώς βόρειο τμήμα της Μακεδονίας και η Θράκη. Εκεί από νωρίς το πρωί θα πρέπει να εκδηλώνονται κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες ενώ τα φαινόμενα θα συνεχίσουν μέχρι και αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σε ολόκληρη την χώρα με την ένταση να μην ξεπερνά τα 3-4b.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 - 27 βαθμούς (στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται φαινόμενα η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), στα δυτικά από 13 - 29, στα κεντρικά και νότια από 12 - 32, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 18 - 30 ενώ στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 16 - 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο στην περιοχή της Αττικής με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά άνευ σημασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην περιοχή από 20 - 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός στην περιοχή της Θεσσαλονίκης κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας. Από το μεσημέρι και μετά φαίνεται πως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το διάστημα μεσημέρι - απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα γύρω ορεινά. Το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν και εκεί από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2-4b. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 - 28 βαθμούς Κελσίου.