ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2017

2019-07-27

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός στην χώρα μας την αυριανή ημέρα καθώς στην αρχή αυτής αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοδυτικά και λίγο πιο έντονες στην Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο μέχρι και τα δυτικότερα τμήματα των Κυκλάδων. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχουν περιοριστεί μόνο στο ανατολικό Αιγαίο και ίσως πολύ τοπικά την βορειοδυτική Μακεδονία όπου και δεν αποκλείεται μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα να το γυρίσει σε ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμα και πάνω από τα 700μ. με το υψόμετρο σταδιακά να πέφτει.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βορειοδυτικές διευθύνσεις πρώτα στο Ιόνιο και προς το βράδυ και στο Αιγαίο με ένταση 4-5b.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 - 12 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά ηπειρωτικά από 7 - 14 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 - 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 13 - 18 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 - 18 βαθμούς Κελσίου.