ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-24

Συννεφιασμένος αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας με περιορισμένα τα διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στα κεντρικά και τα νότια τμήματα. Έτσι λοιπόν την αυριανή ημέρα ο καιρός θα ξεκινήσει με αρκετές νεφώσεις στην δυτική Ελλάδα που σταδιακά μέχρι το μεσημέρι θα έχουν επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα κυρίως στα κεντρικά και τα νότια χωρίς όμως να έχουμε πουθενά κανένα απολύτως φαινόμενο. Πάντως προς το απόγευμα οι νεφώσεις σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα πρέπει να δίνουν την θέση τους σε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια ενώ μέχρι και το βράδυ θα έχουν περιοριστεί στο ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. (στο βόρειο) και από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. (στο νότιο). Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3-4b.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 11 - 27 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 12 - 28 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 13 - 29 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 18 - 27 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 18 - 27 βαθμούς Κελσίου.