ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-06-2017

2019-07-27

Πολύ καλός αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας αύριο. 'Ετσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα ενώ προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Αυτές οι νεφώσεις φαίνεται πως θα είναι πιο πυκνές στα δυτικά και δεν αποκλείεται να σημειωθούν στα ορεινά πρόσκαιρες καταιγίδες πολύ μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα η ημέρα θα κυλήσει και θα τελειώσει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις εντάσεως 2-3b. και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. (στα Δωδεκάνησα και στην βόρεια Κρήτη οι άνεμοι θα είναι Α με την ίδια ένταση).

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 17 - 35 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 18 - 36 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 19 - 36 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 22 - 33 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 22 - 35 βαθμούς Κελσίου.