ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-27

 Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα σε ολόκληρη την χώρα. Έτσι λοιπόν για αύριο περιμένουμε ο καιρός να ξεκινήσει αρκετά έως πολύ καλά στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με λίγες μόνο νεφώσεις κυρίως στην Πελ/νησο και την κεντρική Στερεά Ελλάδα αλλά και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι, σταδιακά αυτές οι νεφώσεις θα πληθαίνουν και από αργά το απόγευμα προς το βράδυ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες βροχές μέτριας έντασης στην Πελ/νησο (κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα του γεωγραφικού διαμερίσματος) και πιθανώς στην κεντρική Στερεά Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι εξασθενούν περαιτέρω καθώς στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3-5b.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 - 17 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 9 - 20 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 9 - 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 14 - 21 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 10 - 21 βαθμούς Κελσίου.