ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

2019-07-22

Σχετικά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα με αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνειας αλλά και κάποιες νεφώσεις. Συγκεκριμένα η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά στα δυτικά με ηλιοφάνεια και πολύ λίγα σύννεφα. Στα ανατολικά ηπειρωτικά όμως, δηλαδή ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νοτιοανατολική Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά, βορειοανατολική Πελ/νησος καθώς και σε ολόκληρο το Αιγαίο, η ημέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πιο πυκνές χωρίς όμως το παραμικρό φαινόμενο σε καμία περιοχή. Από κει και ύστερα οι νεφώσεις αυτές θα μετατοπίζονται ανατολικότερα μέχρι και το μεσημέρι και θα έχουμε και εκεί ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι πάντως αναμένεται να συννεφιάσει και πάλι στα δυτικά, η οποία συννεφιά θα μετατοπίζεται ολοένα και ανατολικότερα μέχρι το βράδυ αλλά και πάλι δεν αναμένεται κανένα απολύτως φαινόμενο.

Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από νοτιοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο ενώ στα ηπειρωτικά η ένταση θα φτάνει τα 3-4b.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 - 18 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 5 - 19 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική και νότια Ελλάδα από 5 - 21 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 8 - 17 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 8 - 17 βαθμούς Κελσίου.