ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

2019-07-27

Καλός αναμένεται να είναι στις περισσότερες περιοχές ο καιρός αύριο Παρασκευή με ηλιοφάνεια στα περισσότερα ηπειρωτικά αλλά και τσουχτερο κρύο. Στην κεντρική και ανατολική Εύβοια και την ανατολική Στερεά, θα έχουμε νεφώσεις και θα σημειώνονται ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις >450-500μ. ένω σταδιακά θα ανεβαίνουν τα υψόμετρα και ταυτόχρονα τα φαινόμενα σταδιακά θα παρουσιάσουν ύφεση. Νεφώσεις με βροχές θα έχουμε στις Κυκλάδες και την Κρήτη ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα έχουμε χιονοπτώσεις πιθανώς ισχυρές σε υψόμετρο >700μ. Στα υπόλοιπα θαλάσσια τμήματα αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. και στο Αιγαίο από βορειοανατολικές εντάσεως 6-7b.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα καθώς στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -5 - 9 βαθμούς, στα δυτικά από -3 - 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από -4 - 9 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από -1 - 9 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 2 - 10 βαθμούς Κελσίου.