ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-24

Σημαντικότατη βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει η εικόνα του καιρού την αυριανή ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί. Έτσι λοιπόν το πρωί θα ξεκινήσουμε με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες παντού και λίγες μόνο νεφώσεις στην δυτική κυρίως χώρα, υπολείμματα της κακοκαιρίας που μας πέρασε. Και αυτές οι νεφώσεις όμως μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες θα έχουν εξαφανιστεί ενώ αραίες νεφώσεις θα έχουμε πιθανώς και στην βόρεια Ελλάδα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Αργά το βράδυ δεν αποκλείεται να συννεφιάσει στην νότια Πελ/νησο άνευ όμως σημασίας νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σε Ιόνιο και Αιγαίο (στο νότιο Αιγαίο από δυτικές) εντάσεως όχι πάνω από 4b.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 4 - 21 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 7 - 23 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 10 - 24 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 16 - 24 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 15 - 25 βαθμούς Κελσίου.