ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

2019-07-24

Εκ νέου βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός αύριο σε ολόκληρη την Ελλάδα με πλήρη απουσία νεφώσεων και το Καλοκαίρι να κάνει αισθητή την παρουσία του. Έτσι λοιπόν η αυριανή ημέρα θα ξεκινήσει, θα κυλήσει και θα τελειώσει με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τις θερμές ώρες τις ημέρας κάποιες αναπτύξεις νεφώσεων δεν αποκλείονται στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, ανίκανες όμως να δώσουν το οποιοδήποτε φαινόμενο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-5b. (το 5αρι ισχύει κυρίως για το βόρειο Ιόνιο), στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. (στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 5-6b.), ενώ στα ηπειρωτικά οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση που δεν θα ξεπερνά τα 3b.

Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 17 - 35 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 17 - 36 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική και νότια χώρα από 19 - 35 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 20 - 32 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 21 - 32 βαθμούς Κελσίου.