ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-24

Πολύ καλός αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην αυριανή ημέρα στην χώρα μας με την ηλιοφάνεια να επικρατεί καθ'όλη την διάρκεια αυτής στις περισσότερες περιοχές. Έτσι λοιπόν η αυριανή ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό και κάποιες νεφώσεις στην βορειοανατολική Ελλάδα και στην ανατολική Πελ/νησο ενώ δεν αποκλείεται στα ορεινά αυτών των περιοχών να έχουμε νωρίς το πρωί κάποιες ψιχάλες ή και ασθενείς τοπικές βροχές που ταχύτατα θα σταματήσουν. Από κει και πέρα η συννεφιά στην βορειοανατολική Ελλάδα θα επιμείνει μέχρι και τις απογευματινές ώρες χωρίς φαινόμενα ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2-3b. ενώ στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις στο βόρειο τμήμα αυτού με ένταση γύρω στα 4-5b. και απο μεταβλητές στο νότιο τμήμα εντάσεως 2-3b.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 8 - 21 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 10 - 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 11 - 25 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 17 - 24 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 - 26 βαθμούς Κελσίου.