ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-24

Εξαιρετικός αναμένεται να είναι και την αυριανή ημέρα ο καιρός στην Ελλάδα με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρός σε ολόκληρη την χώρα με πλήρη απουσία νεφώσεων. Από αργά το απόγευμα κάποιες αραιές νεφώσεις θα πρέπει να κάνουν την εμφάνισή τους στην βόρεια Ελλάδα και κυρίως στο δυτικό τμήμα αυτής ενώ στην υπόλοιπη χώρα η ημέρα θα κλείσει με ξαστεριά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4b. και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως 5b. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 10 - 27 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 12 - 28 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 14 - 29 (πιθανώς τοπικά και 30) βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 17 - 26 βαθμούς Κελσίου, και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 16 - 28 βαθμούς Κελσίου.