ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-26

Πολύ καλός αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας την αυριανή ημέρα με αυτήν να ξεκινάει με ηλιοφάνεια και πολύ λίγες αραίες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά. Εν συνεχεία δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στο σκηνικό του καιρού πέρα από την εμφάνιση σχετικά πιο αυξημένων νεφώσεων στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και πιθανώς στα δυτικά της Εύβοιας με πολύ μικρή την πιθανότητα (γύρω στο 30%) εκδήλωσης ασθενών βροχοπτώσεων στα ορεινά, μικρής όμως διάρκειας. Επιπλέον από το μεσημέρι κάποιες αραιές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα με απουσία νεφώσεων.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ένταση γύρω στα 5-6b.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 8 - 20 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 10 - 26 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 11 - 25 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 16 - 22 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 11 - 25 βαθμούς Κελσίου.