ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

2019-07-27

Πολύ καλός αναμένεται να είναι στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας ο καιρός την αυριανή ημέρα με το κρύο πάντως να επιμένει αυτήν την φορά στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας. Νεφώσεις θα πρέπει να έχουμε στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο όπου θα έχουμε βροχές μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες οπότε και αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού, ενώ στην Κρήτη τα φαινόμενα θα επιμείνουν μέχρι και αργά το απόγευμα ενώ και πάλι αναμένονται χιονοπτώσεις >800-900μ. οι οποίες θα είναι αξιόλογες. Στα υπόλοιπα τμήματα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 6-7b. με σταδιακή εξασθένιση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -4 - 9 βαθμούς, στα δυτικά από -1 - 14 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -2 - 11 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 1 - 12 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 3 - 11 βαθμούς Κελσίου.