ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

2019-07-22

Σαφέστατα βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο σε ολόκληρη την χώρα. Έτσι λοιπόν η ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει πάρα πολύ καλά σε ολόκληρη την Ελλάδα με εξαίρεση κάποιες περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας όπου και θα έχουμε πιθανές λίγες νεφώσεις άνευ όμως σημασίας. Εξαίρεση θα αποτελέσει το ανατολικό Αιγαίο όπου εκεί η ημέρα νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει με πολύ βαρύ καιρό, πυκνή συννεφιά η οποία θα δίνει μπόρες και τοπικές καταιγίδες πιθανώς πολύ πρόσκαιρα και πολύ τοπικά ισχυρές. Από κει και πέρα μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει και θα έχουμε ηλιοφάνεια και εκεί. Το μεσημέρι και το απόγευμα κάποιες νεφώσεις αραιές κατά βάση δεν αποκλείεται καλύψουν τον ουράνιο θόλο ολόκληρης της δυτικής και κεντρικής χώρας χώρις όμως κανένα απολύτως φαινόμενο και έτσι φαίνεται να τελειώνει η ημέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις σε ολόκληρη την χώρα με ένταση το πολύ 5b. αλλά μέσα στην ημέρα θα έχουν στραφεί παντού σε νοτιάδες με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 0 - 17 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική και νότια χώρα από 2 - 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 - 17 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 8 - 18 βαθμούς Κελσίου.