ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

2019-07-24

Εξαιρετικός αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο σε ολόκληρη την χώρα με πλήρη απουσία νεφώσεων και την ηλιοφάνεια να επικρατεί καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας απ'άκρη σ'άκρη. Νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους πολύ λίγες νεφώσεις στα δυτικά τμήματα, κυρίως στο κεντρικό Ιόνιο οι οποίες όμως θα πρέπει να εξαφανιστούν ταχέως. Αραιές νεφώσεις δεν αποκλείεται να έχουμε και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιορισμένες όμως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 5-6b.

Η θερμοκρασία θα συνεχίσει να κυμαίνεται σε φθινοπωρινά επίπεδα και συγκεκριμένα στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 - 25 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 11 - 26 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 11 - 25 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 15 - 22 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 - 26 βαθμούς Κελσίου.