ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 20/06/2017

2019-07-27

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα στην χώρα μας με λίγες μόνο νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Αυτές οι νεφώσεις θα είναι λίγο πιο πυκνές στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και μόνο εκεί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες πολύ μικρής διάρκειας και μόνο στα ορεινά. Στα υπόλοιπα τμήματα η ημέρα θα κυλήσει και θα τελειώσει με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2-3b. και στη συνέχεια θα στραφούν σε βδ με την ίδια ένταση. Στο Αιγαίο θα πνέουν από Β διευθύνσεις εντάσεως 4-5b.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 - 30 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 16 - 32 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 13 - 29 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 15 - 26 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 17 - 27 βαθμούς Κελσίου.