ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 21-02-2017

2019-07-27

Πολύ καλός αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας την αυριανή ημέρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα κεντρικά κυρίως τις πρωινές ώρες και την ηλιοφάνεια να επικρατεί. Εξαίρεση θα αποτελέσει το νότιο Ιόνιο και η Πελ/νησος (κυρίως το νοτιοδυτικό τμήμα του γεωγραφικού διαμερίσματος) όπου ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειώνονται βροχές που πρόσκαιρα θα ενταθούν και πιθανώς σημειωθούν λίγες καταιγίδες. Πάντως μετά το μεσημέρι και εκεί ο καιρός θα έχει βελτιωθεί. Πρόσκαιρες μπόρες δεν αποκλείεται να έχουμε και στο ανατολικό Αιγαίο (Χίος, Μυτιλήνη) τις προμεσημβρινές ώρες με γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΒΒΔ διευθύνσεις εντάσεως 5-6b. και στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -3 - 13 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από -1 - 16 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 2 - 16 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 5 - 15 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 - 16 βαθμούς Κελσίου.