ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28-02-17

2019-07-27

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός σε γενικές γραμμές την αυριανή ημέρα στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν το ξεκίνημα αυτής θα μας βρει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και λίγες μόνο νεφώσεις. Μόνο στην Κρήτη δεν αποκλείεται νωρίς το ξημέρωμα να έχουμε μια συννεφιά που πιθανώς θα δώσει τοπικά και ασθενή φαινόμενα αλλά πολύ πρόσκαιρα. Μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες και εκεί ο καιρός θα έχει βελτιωθεί ενώ και το τέλος της ημέρας δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάποια αλλαγή πέρα από λίγες νεφώσεις στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις που αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΔ με ένταση 3-4b. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από αρχικά Β διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. Αργότερα στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση ενώ στο νότιο Αιγαίο σε Δ επίσης με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 3 - 17 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 5 - 18 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 4 - 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 9 - 17 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 8 - 18 βαθμούς Κελσίου.