ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2019-07-24

Πολύ καλός αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας με την ημέρα να θυμίζει Καλοκαίρι στις περισσότερες περιοχές. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια απ'άκρη σ'άκρη με πλήρη απουσία νεφώσεων ενώ μέχρι το απόγευμα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Από αργά το απόγευμα προς το βράδυ πάντως θα πρέπει να συννεφιάσει στην βόρεια Ελλάδα και αναμένονται αρχικά κάποιες τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας στα ορεινα της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας ενώ περισσότερες βροχές αναμένονται στην Θράκη κυρίως την νύχτα προς το ξημέρωμα της Τετάρτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. ενώ στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις στο βόρειο τμήμα με ένταση γύρω στα 2-4b. ενώ στο νότιο τμήμα θα πνέει ένας δυτικός άνεμος με ένταση 4-5b.

Η θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 11 - 28 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 14 - 27 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 16 - 31 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 17 - 27 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 15 - 28 πιθανώς και 29 βαθμούς Κελσίου.