ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

2019-07-22

Σχετικά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα σε ολόκληρη την χώρα, παρ'όλα αυτά δεν θα λείψουν οι νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα και τοπικά θα είναι πυκνές. Πιο πυκνές φαίνεται πως θα είναι στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη όπου εκεί από τις πρώτες πρωινές μέχρι μεσημβρινές ώρες δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες. Σταδιακά από το μεσημέρι και ύστερα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Το μεσημέρι πάντως δεν αποκλείονται κάποιες μπόρες στα πολύ ορεινά τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας καθώς και της Πελ/νησου. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα πρέπει να έχουν σταματήσει παντού αλλά σταδιακά από τα δυτικά θα συννεφιάζει χωρίς αρχικά να εκδηλώνονται φαινόμενα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ηπειρωτικά από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2-3b, στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. και στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 4-5b.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 3 - 17 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική Ελλάδα από 5 - 17 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική και νότια χώρα από 9 - 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 8 - 18 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 10 - 19 βαθμούς Κελσίου.