ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-03-2019

2019-07-27

Γενικά καλές αναμένονται να είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Παρασκευή στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει, θα κυλήσει και θα τελειώσει με καλό καιρό στο σύνολο της χώρας μας και με αραίες νεφώσεις στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα άνευ σημασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις στο Ιόνιο με ένταση 4-5bf., από Ν διευθύνσεις στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο μέχρι 4bf. και από ΔΝΔ διευθύνσεις στο νότιο Αιγαίο με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 4 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 22 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 9 έως 19 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2-3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή περιμένουμε αραίες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας