ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-03-2019

2019-07-27

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να εκκινήσει η νέα εβδομάδα καθώς την Δευτέρα περιμένουμε ηλιοφάνεια στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα νότια οπότε δεν αποκλείεται το πρωί να ψιχαλίσει ή να βρέξει ασθενώς στην νότια Πελ/νησο και την δυτική Κρήτη με ταχεία όμως βελτίωση. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις 3-4bf. και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις 4-5bf. που στο βόρειο τμήμα του σταδιακά θα στραφούν σε Ν διευθύνσεις και θα εξασθενίσουν. 

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 0 έως 15 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Δευτέρα περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας