ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

2019-07-27

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα διεξαχθούν οι παρελάσεις στην χώρα μας τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα καθώς ο αίθριος καιρός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΔΝΔ διευθύνσεις εντάσεως 2-4bf. και στο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις με ένταση 5-6bf. Ο υδράργυρος σε άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 1 έως 21 βαθμούς, στα δυτικά από 6 έως 22 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 4 έως 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Δευτέρα περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ διευθύνσεις εντάσεως 4-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες αραιές συννεφιές το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας