ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/02/2019

2019-07-27

Περαιτέρω βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Παρασκευή στην χώρα μας καθώς τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια νησιωτικά τμήματα και γρήγορα θα σταματήσουν. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα κυλήσει με καλές γενικά καιρικές συνθήκες με αυξημένες κατά τόπους νεφώσεις και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νωρίς το πρωί θα σημειώνονται τοπικές μπόρες που γρήγορα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις στο Ιόνιο μέχρι 4bf. και από ΒΑ διευθύνσεις στο Αιγαίο 5-6bf.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -3 έως 9 βαθμούς, στα δυτικά από -1 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 0 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 14 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις 4-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης - άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας