ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-03-2019

2019-07-27

Αρκετά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Πέμπτη στην χώρα μας με λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει η δυτική Μακεδονία και η δυτική Κρήτη όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές με γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από Α διευθύνσεις 4-5bf. και στο Αιγαίο από ΒΑ διευθύνσεις γύρω στα 6-7bf.

Ο υδράργυρος σε μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά από 6 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 17 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 20 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Πέμπτη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ διευθύνσεις γύρω στα 5-6 και στα ανατολικά 7bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη περιμένουμε νεφώσεις που κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας