ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-03-2019

2019-07-27

Νεφελώδης με ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια περιμένουμε σε γενικές γραμμές τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα την Τετάρτη. Στα βόρεια όμως ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΑΒΑ διευθύνσεις εντάσεως 3-4bf. και στο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις 5-6bf.

Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 3 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 4 έως 21 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 20 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 19 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Τετάρτη περιμένουμε νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ διευθύνσεις 2-3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη περιμένουμε αρχικά αίθριο καιρό, βαθμιαία όμως θα συννεφιάσει και τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας