ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-03-2019

2019-07-27

Αρκετά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Τρίτη στις περισσότερες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας μας καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Εξαίρεση της καλοκαιρίας θα αποτελέσει η βόρεια ηπειρωτική χώρα καθώς στα ανατολικότερα τμήματα της Ηπείρου, την βορειοδυτική και βόρεια Θεσσαλία, την Μακεδονία και ενδεχομένως την Θράκη, τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα δώσουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΝΝΑ διευθύνσεις γύρω στα 4bf. και στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 4bf. 

 Η θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 1 έως 21 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 1 έως 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 19 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική την Τρίτη περιμένουμε ηλιοφάνεια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2-3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη περιμένουμε αρχικά αίθριο καιρό, βαθμιαία όμως προς το μεσημέρι θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά μικρής όμως διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2-3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας