ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09/02/2019

2019-07-27

Αρκετά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας περιμένουμε νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά με ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια ενώ μικρή είναι η πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β γενικά διευθύνσεις στο Ιόνιο 3-4bf. και από Β διευθύνσεις στο Αιγαίο 4-5bf. και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις 5-6bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 10 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 0 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 13 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική το Σάββατο περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρώτο μισό της ημέρας και διαστήματα με ηλιοφάνεια στην συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο περιμένουμε νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης - άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας