ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30-03-2019

2019-07-27

Αρκετά καλός θα είναι το Σάββατο ο καιρός στο σύνολο της χώρας μας με τοπικές νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια και μόνο στην Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέτριας γενικά έντασης μέχρι και το τέλος της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά από διάφορες διευθύνσεις με ένταση γύρω στα 4-5bf. που σταδιακά θα στραφούν σε Β και θα ενισχυθούν στα 6-7bf. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ διευθύνσεις πολύ ισχυροί 7-8bf. και τοπικά θυελλώδεις 9bf. Ο υδράργυρος σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα ανατολικά, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 17 βαθμούς, στα δυτικά από -2 έως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -1 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 4 έως 13 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική το Σάββατο περιμένουμε τοπικές συννεφιές κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ διευθύνσεις 6-7bf. και στα ανατολικά παράκτια πολύ ισχυροί έως 8bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο αναμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας