ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΙΤΗ 26-02-2019

2019-07-27

Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη στην χώρα μας με άνοδο της θερμοκρασίας και λίγα φαινόμενα στα νότια. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει, θα κυλήσει και θα τελειώσει με αίθριο καιρό σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα και μόνο στην Κρήτη το πρωί θα έχουμε βροχές πρόσκαιρα ισχυρές οι οποίες όμως θα σταματήσουν από το μεσημέρι και μετέπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις 6-7bf. και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος σε άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -5 έως 14 βαθμούς, στα δυτικά από -3 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -4 έως 14 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 5 έως 13 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός την Τρίτη θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις εντάσεως 4-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός την Τρίτη θα είναι αίθριος, ενώ από το απόγευμα ενδέχεται να συννεφιάσει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις εντάσεως 4-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης - άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας