ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01-03-2019

2019-07-27

Με ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα κάνει είσοδο ο Μάρτης καθώς θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες ενώ παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Έτσι λοιπόν καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές που πρόσκαιρα θα αυξηθούν το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΔΝΔ διευθύνσεις μέχρι 4bf. και στο Αιγαίο από ΔΝΔ διευθύνσεις 4-5bf. (στα Δωδεκάνησα από ΒΔ διευθύνσεις μέχρι 5bf.). Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 18 βαθμούς. στα δυτικά από 0 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -1 έως 18 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 5 έως 15 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δ διευθύνσεις 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας