Πρόγνωση καιρού Ελλάδος την Δευτέρα 26-08-2019

2019-08-25

Με καλοκαιρινές καιρικές διαθέσεις θα ξεκινήσει, θα κυλήσει και θα τελειώσει η Δευτέρα στην χώρα μας με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς με ένταση 3-5Bf. και στο Αιγαίο από Β γενικά διευθύνσεις αρκετά ισχυροί έως 7Bf.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 16 έως 38 βαθμούς, στα δυτικά από 19 έως 40 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 20 έως 37 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 21 έως 37 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 4-6Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας