ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-03-2019

2019-07-27

Άκρως ανοιξιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή στην χώρα μας καθώς η ηλιοφάνεια θα αποτελεί το κυρίαρχο χαρακτηριστικό τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα ενώ λίγες μόνο αραιές νεφώσεις άνευ σημασίας θα κάνουν την εμφάνισή τους στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΔΝΔ διευθύνσεις εντάσεως 3-5bf. και στο Αιγαίο από ΔΝΔ διευθύνσεις γύρω στα 4-5bf. Ο υδράργυρος σε περαιτέρω άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 1 έως 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Κυριακή περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. και κατά τόπους άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2-3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας