ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-05-2019

2019-07-29

Αρκετά μουντό θα είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή στην χώρα μας τόσο στα ηπειρωτικά, όσο και στα νησιωτικά τμήματα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι νεφώσεις αυτές δεν πρόκειται να αφήσουν κάποιο φαινόμενο ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΝΝΑ διευθύνσεις με ένταση 5-6bf. και στο Αιγαίο από ΝΝΑ διευθύνσεις 4-5bf.

Ο υδράργυρος στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς, στα δυτικά από 9 έως 28 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 10 έως 28 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 15 έως 30 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΝΑ διευθύνσεις εντάσεως 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας που ίσως πρόσκαιρα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας