ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-04-2019

2019-07-29

Αρκετά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Τις μεσημβρινές ώρες, οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν και ίσως εκδηλωθούν πολύ ασθενή και τοπικά φαινόμενα μικρής διάρκειας στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από Ν διευθύνσεις με ένταση 4-5bf., και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις 4-5bf. (στα Δωδεκάνησα από ΒΔ διευθύνσεις έως 6bf.). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς (στην Θράκη έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 2 έως 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 17 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Κυριακή περιμένουμε αραιές νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας