Πρόγνωση καιρού Ελλάδος την Κυριακή 25-08-2019

2019-08-24

Αμετάβλητο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού στην χώρα μας την Κυριακή καθώς και πάλι αναμένεται να κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια στις περισσότερες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης και υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή στα βουνά της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από Β γενικά διευθύνσεις με ένταση 3-5Bf. και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο μέχρι 6Bf. και στο Αιγαίο από Β γενικά διευθύνσεις ισχυροί μέχρι 7Bf.

Ο υδράργυρος στα ίδια περίπου επίπεδα θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 16 έως 38 βαθμούς, στα δυτικά από 18 έως 39 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 20 έως 37 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 21 έως 35 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 4-6Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με πρόσκαιρες συννεφιές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας