ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-05-2019

2019-07-29

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Παρασκευή στην χώρα μας, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Προς το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, χωρίς όμως να είναι ικανές να αφήσουν κάποιο φαινόμενο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από ΝΔ διευθύνσεις 3-4bf.

Ο υδράργυρος σε άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24 βαθμούς, στα δυτικά από 5 έως 24 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 9 έως 24 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε αίθριο καιρό, ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις γύρω στα 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή περιμένουμε αίθριο καιρό, ενώπρος το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας