ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-06-2019

2019-07-29

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας περιμένουμε την Παρασκευή σε γενικές γραμμές σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πάντως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ίσως εκδηλωθούν πολύ πρόσκαιρες και τοπικού χαρακτήρα βροχές στα πολύ ορεινά τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις εντάσεως 3-4Bf. και στο Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις μέχρι 5Bf.

Ο υδράργυρος σε σημαντική άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31 βαθμούς, στα δυτικά από 13 έως 33 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 13 έως 32 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 16 έως 30 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 4Bf. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας