ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 07-03-2019

2019-07-27

Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Πέμπτη στην χώρα μας καθώς από την αρχή έως και το τέλος της ημέρας θα επικρατεί ο αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Ιόνιο θα ''κάνουν'' την εμφάνισή τους λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΝΝΑ διευθύνσεις 3-4bf., στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από ΑΝΑ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στο νότιο Αιγαίο από Δ διευθύνσεις μέχρι 5bf. Ο υδράργυρος δεν θα παρουσιάσει μεταβολή και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 2 έως 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 9 έως 19 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Πέμπτη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2-3bf. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας