ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-02-2019

2019-07-27

Παραμένει ο πολύ καλός καιρός και την Πέμπτη στην χώρα μας και μόνο νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές μπόρες με γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχουμε λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΔ διευθύνσεις στο Ιόνιο 4-5bf. και από Β διευθύνσεις στο Αιγαίο 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 16 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 0 έως 17 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Πέμπτη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης - άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας