ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27-06-2019

2019-07-29

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά χωρίς πάντως αυτές να αφήσουν κάποιο φαινόμενο. Μικρή πιθανότητα για πολύ τοπικά και ασθενή φαινόμενα υπάρχει μόνο για τα βόρεια ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από Β γενικά διευθύνσεις με ένταση 3-4Bf. και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις αρχικά 6-7Bf. που σταδιακά το βράδυ θα εξασθενήσουν ελαφρώς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στα δυτικά από 19 έως 35 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 20 έως 32 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 22 έως 34 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες αραίες νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις 5-6Bf. και στα ανατολικά παράκτια μέχρι 7Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά παράκτια η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας