ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06-03-2019

2019-07-27

Παραμένει και την Τετάρτη το ανοιξιάτικο καιρικό μοτίβο των τελευταίων ημερών στην χώρα μας καθώς καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραίες συννεφιές στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ενώ το πρωί δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές στην Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΔΝΔ διευθύνσεις με μέγιστη ένταση τα 4bf. και στο Αιγαίο από ΔΝΔ διευθύνσεις μέχρι 5bf. Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο οπότε στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 0 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 5 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 21 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 8 έως 18 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική νωρίς το πρωί περιμένουμε αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα δώσουν την θέση τους σε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες γενικά διευθύνσεις μέχρι 3bf. και κατά τόπους άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί μέχρι 3bf. και κατά τόπους άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας