ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-05-2019

2019-07-29

Διατηρείται και την Τετάρτη ο αίθριος σε γενικές γραμμές καιρός στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα και μόνο στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά Ελλάδα θα επικρατεί συννεφιά καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας, οπότε της θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή και πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Αραιές νεφώσεις που ίσως πρόσκαιρα αυξηθούν θα παρατηρηθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα κυρίως από το μεσημέρι και μετέπειτα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΝΔ διευθύνσεις εντάσεως 3-4Bf. και στο Αιγαίο από ΔΝΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 10 έως 28 βαθμούς, στα δυτικά από 13 έως 26 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 10 έως 28 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 16 έως 29 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔ διευθύνσεις μέχρι 4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα γύρω ορεινά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας