ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05-03-2019

2019-07-27

Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν την Τρίτη στην χώρα μας καθώς τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά άνευ σημασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΔΝΔ διευθύνσεις με ένταση γύρω στα 3-4bf., στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από Ν διευθύνσεις 4-5bf. και στο νότιο Αιγαίο από Δ διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος σε άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά από 1 έως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 3 έως 19 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ το βράδυ ενδέχεται να συννεφιάσει πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Ιωάννης Μπουσάκας